SAMENGEWERKT MET:

MAASSTAD ZIEKENHUIS     AMPHIA ZIEKENHUIS     TER GOOI MC     ADMIRAAL DE RUYTER ZIEKENHUIS     GEMEENTE VLAARDINGEN     MEDISCH CENTRUM LEEUWARDEN     MAASSTAD ZIEKENHUIS     AMPHIA ZIEKENHUIS     TER GOOI MC     ADMIRAAL DE RUYTER ZIEKENHUIS     GEMEENTE VLAARDINGEN     MEDISCH CENTRUM LEEUWARDEN     ZUMTOBEL

OVER

Organisaties inspireren met het neerzetten van een sterk interieurmerk is de rode draad in het werk van Dmme oprichtster Mariska Ek. Tijdens haar studie Interieurvormgeving werd ze verantwoordelijk voor het interieurontwerp van het nieuwe Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. Daarna volgden meerdere grote nieuwbouwprojecten voor de zakelijke markt en de zorg. Als designmanager van complexe omgevingen was het haar ultieme taak om het concept te bewaken dat waardevol is voor de eindgebruikers. Deze ervaring leerde haar om functionele interieurvraagstukken waardevol te vertalen voor de betrokken organisaties.

Mariska Ek

“In alles wat ik doe staat verbinding en samenwerking voorop. Echte connecties zijn van onschatbare waarde voor mij. Samen kom je verder: mijn netwerk ligt aan de basis van alles wat we doen.”

Kernwaarden

WE STAAN VOOR TRANSFORMATIE

Wij omarmen verandering, omdat het ons helpt om de kern van jouw organisatie te ontdekken, nieuwe inzichten biedt en een beweging te creëren. Om jouw organisatie te laten groeien en bloeien in een steeds veranderende wereld.

WE VERBINDEN EN WERKEN SAMEN

Samenwerken en verbinden is de sleutel tot succes, echte connecties zijn van onschatbare waarde en vormen de basis voor alles wat we ondernemen. Door het bundelen van krachten boeken we betere resultaten.

WE INSPIREREN ORGANISATIES

DMME is gebouwd op Mariska’s belangrijkste waarden: inspireren, motiveren en helpen ontwikkelen van de beste (zorg)omgeving van de toekomst. We verleggen grenzen en ontdekken nieuwe mogelijkheden.

Contact

14 + 3 =