Mariska Ek Design management

Good meubel plan

Een concreet op maat gemaakt meubelplan

Niet verbouwen, wèl een nieuwe inventaris?

Wil jij je werkplekconcept een boost geven en gefocust toewerken naar een ijzersterk resultaat?

Ik werk met een heldere aanpak die inspeelt op de behoefte van de klant.

Good design
made easy.

Interieurontwerp

Good meubilair

De inrichting van je bedrijf is zoveel meer dan alleen een bureau met een goede stoel. De sleutel naar succes ligt in het creëren van een oplossing die daadwerkelijk aansluit op de concrete behoeftes van je bedrijf.

In de eerste plaats is het is belangrijk dat je dit heel scherp krijgt om vervolgens te werken aan een prachtig kantoor wat het uithangbord is van je bedrijf.

 Loop je in jouw bedrijf tegen bepaalde zaken aan die beter kunnen? Ik weet hoe je met een bewezen succesvol proces de knelpunten omzet om het maximale uit je werkplekconcept te halen.

Wil je aan de slag met een good meubel plan? Ik help je graag op weg met mijn Good Design Kick off checklist.

Een doelgerichte

Aanpak

01.

Concept

Samen met de opdrachtgever ontwikkelen we een nieuw conceptontwerp van de ideale werkomgeving die klopt en met een duidelijke identiteit aansluit en de processen ondersteund.

02.

Ontwerp

Centraal in het ontwerp staan de wensen en behoeftes van de medewerkers en klanten. Met elkaar ontwerpen we een creatieve en innovatieve omgeving.

03.

Realisatie

De uitvoeringsfase is de laatste stap voordat het nieuwe gebouw in gebruik kan worden genomen, ik ondersteun bij de bewaking van het projectresultaat om de gewenste kwaliteit te garanderen.

Interieurprojecten

Recent Werk

“Mariska heeft een grote bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van het belevingsconcept in Amphia. Dit heeft geresulteerd in één Amphia verhaal, dat herkenbaar en warm is en voor de nodige afleiding zorgt. Bij de ontwikkeling en uitrol van het concept had Mariska oog voor detail en hield zij de uitgangspunten van het concept scherp in de gaten. Bovenal was het plezierig samenwerken met haar! “

Ilse Pauw

“Mariska is een harde werkster die niet gauw voor een gat is te vangen. Haar positieve inbreng en haar humor was een belangrijk onderdeel voor het succes en de sfeer binnen het team. Daarnaast heeft haar kijk op interieur en design een belangrijke bijdrage geleverd aan het geslaagde resultaat.””
Barend Staal

Weten wat ik voor je kan doen?