Mariska Ek Design management

Good design plan

Voor een resultaat waar iedereen beter van wordt

De uitdaging, voor jou als zorgaanbieder om in de veranderende markt in te spelen op de toenemende wensen en behoeften waarin de klant centraal staat. Dit vraagt om een goed doordacht plan waarin de ontwerpprincipes van het interieur en de werkprocessen goed zijn verankerd.

Good design
made easy.

Interieurontwerp

Good Design

  • Straalt vertrouwen uit
  • Versterkt je merkbeleving
  • Is klantvriendelijk
  • Spreekt tot de verbeelding
  • Werkt beter
  • Onderscheid je van de rest
  • Is niet altijd zichtbaar

Ik bied een heldere to-the-point aanpak met een stevig fundament waarin ik help om de huidige vraag te vertalen naar de gewenste situatie.

Met een Good Design Plan om de doelen te bereiken en een strategie om daar te komen.

Het resultaat is een goed ontworpen omgeving die de werkprocessen versoepelen en bijdragen aan een prettige beleving.

Drie fases

Aanpak

Mijn dienstverlening gaat van conceptontwikkeling, het opstellen van pve’s, het ontwerp- en interieurvoorstel tot en met realisatie en ingebruikname van het nieuwe gebouw. Drie fases, één samenhangend resultaat

01.

Concept

Samen met de opdrachtgever ontwikkelen we een nieuw conceptontwerp van de ideale omgeving voor werken en zorg. Een omgeving die klopt en met een duidelijke identiteit aansluit op de zorg- en ondersteunde processen.

02.

Ontwerp

Centraal in het ontwerp staan de wensen en eisen van de bezoekers, medewerkers en patiënten. Met elkaar ontwerpen we een creatieve en innovatieve omgeving.

03.

Realisatie

De uitvoeringsfase is de laatste stap voordat het nieuwe gebouw in gebruik kan worden genomen, ik ondersteun bij de bewaking van het projectresultaat om de gewenste kwaliteit te garanderen.

project uitgelicht

Amphia

“Mariska heeft een grote bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van het belevingsconcept in Amphia. Dit heeft geresulteerd in één Amphia verhaal, dat herkenbaar en warm is en voor de nodige afleiding zorgt. Bij de ontwikkeling en uitrol van het concept had Mariska oog voor detail en hield zij de uitgangspunten van het concept scherp in de gaten. Bovenal was het plezierig samenwerken met haar! “

Ilse Pauw

“Mariska is een harde werkster die niet gauw voor een gat is te vangen. Haar positieve inbreng en haar humor was een belangrijk onderdeel voor het succes en de sfeer binnen het team. Daarnaast heeft haar kijk op interieur en design een belangrijke bijdrage geleverd aan het geslaagde resultaat.””
Barend Staal

Aan de slag met een mooi project?

Een goed ontwerp spreekt tot de verbeelding, biedt meer vertrouwen en een sterkere merkbeleving. En misschien nog wel belangrijker: het vergroot het werkgeluk van de medewerkers en de ervaring van de patiënt of bezoekers!
Ik help je graag op weg met een good design plan.