SAMENGEWERKT MET:

MAASSTAD ZIEKENHUIS     AMPHIA ZIEKENHUIS     TER GOOI MC     ADMIRAAL DE RUYTER ZIEKENHUIS     GEMEENTE VLAARDINGEN     MEDISCH CENTRUM LEEUWARDEN     MAASSTAD ZIEKENHUIS     AMPHIA ZIEKENHUIS     TER GOOI MC     ADMIRAAL DE RUYTER ZIEKENHUIS     GEMEENTE VLAARDINGEN     MEDISCH CENTRUM LEEUWARDEN     ZUMTOBEL

Masterplan interieur Medisch Centrum Leeuwarden

MASTERPLAN INTERIEUR

Het ontwikkelen van een masterplan interieur voor nieuwbouw of bestaande bouw schetst de kaders en legt de integrale visie op het interieur vast in een Toolbox waarmee de opdrachtgever en de architect voor verdere ontwerp-uitwerking van het gebouw kan worden ingezet. Het ontwikkelen van een masterplan interieur voor nieuwbouw of bestaande bouw schetst de kaders en legt de integrale visie op het interieur vast in een Toolbox waarmee de opdrachtgever en de architect voor verdere ontwerp-uitwerking van het gebouw kan worden ingezet.

WERKPLEK CONCEPT & ONTWERP

De behoefte aan flexibel werken is nog nooit zo groot geweest. Maar waar begin je in het snel veranderende kantoorlandschap? Laat mij, met mijn jarenlange proceservaring en waardevol netwerk binnen de projectinrichting, je de weg leiden. Op basis van jouw vraagstuk bepalen we een passende huisvestingsstrategie en verzorgen we de uitvoering. Met mega tevreden eindgebruikers tot gevolg!

ADVIES & ONTWERPDIENSTEN

Het vertrekpunt is het fundament, omdat geen organisatie of locatie hetzelfde is. Vanuit een sterke basis bouwen we met een heldere visie aan een duurzaam ontwerp voor de lange termijn. De informatie die hieruit voortkomt is relevant en draagt bij aan groei in alle fases van de customer/patiënt journey: voor het verhogen van het werkgeluk en patiëntbeleving, tot het verhogen van meer productie op de lange termijn.

POSitiONERING & INTERIEURVISIE

Door te investeren in jouw identiteitsdesign onderscheid je jouw organisatie van de massa. Misschien moet je bij jouw identiteit denken aan je huisstijl. Of misschien aan je website of je communicatie. Maar een sterke identiteit is een optelsom van consistente acties die je doelgroep echt aanspreekt. Met mijn persoonlijke aanpak spelen we in op de verlangens, waarden en behoeften van jouw doelgroep.

Vanuit een sterke basis bouwen we met jouw visie & missie aan echte verbinding, echte communicatie en echte impact. Van 13-in-een-dozijn naar je organisatie zuiver en aantrekkelijk op de kaart zetten. Want dat is waar het goud ligt.

TESTIMONIALS

“Mariska is een harde werkster en heeft met haar kijk op interieur en design een belangrijke bijdrage geleverd aan het geslaagde resultaat van het nieuwe ziekenhuis.”

BAREND STAAL                                   MAASSTAD ZIEKENHUIS

“Mariska heeft een grote bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van het nieuwe Amphia. Ze had oog voor detail en hield de uitgangspunten van het concept scherp in de gaten. “

ILSE PAUW
AMPHIA ZIEKENHUIS

“Een aanrader in het neerzetten van een heldere merkidentiteit in het interieur. Je maakt meer impact, wat resulteert in meer verbondenheid in de interne organisatie.”

FREDERIQUE
ROOMPOT

Contact

11 + 2 =